vrijdag 3 februari 2017
last minute pasta
Dit is dus typisch een gerecht wat gaandeweg ontstond door de ingrediƫnten
die ik bij elkaar sprokkelde van wat we nog in huis hadden.
En toen bleek het gewoon heel lekker te zijn.
Hiervan dacht ik: dit zou ik zomaar nog een keer willen maken.
Een gerecht ter inspiratie en vooral ook geschikt voor eigen variatie!
Een echt recept kun je het niet noemen want ik heb geen precieze hoeveelheden.
Maar zo heb ik het gemaakt:
Als vlees had ik twee rundersaucijzen liggen, die sneed ik in stukjes
en bakte ik in een hapjespan.
Vervolgens deed ik daar een uitje bij (vanzelfsprekend ook gesneden)
Ik had denk ik ongeveer een half pak spinazieblokjes die ik
had laten ontdooien en er bij in de pan gooide.
Vervolgens een pakje gezeefde tomaten.
Ook had ik nog een paar plakjes geitenkaas (van zo'n rol) liggen,
die ik er doorheen verkruimelde.
Voor wat extra smaak deed ik er nog een flinke lepel rode pesto door.
Verder natuurlijk wat kruiden (zout, peper, Italiaanse kruiden) en ik doe
door m'n pastasaus ook altijd een scheutje Worcestersaus (maar dat hoef je er niet voor in huis te halen).
Ondertussen kook je de pasta naar eigen keuze (of naar wat je nog in huis hebt ;)),
doe het bij elkaar, of serveer het apart als je dat liever hebt.
En klaar is je pasta!
En klaar is je gezonde maaltijd!
Zo makkelijk kan het zijn..
Ps Helaas heb ik er geen beeldmateriaal van
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten